

Caviar Tour 2025
En unik oplevelse i fantastisk selskab
Formula og Skagerak Fiskeeksport inviterer dig med på en enestående rejse til Bordeaux, hvor vi sammen skal nyde det bedste inden for vin, gastronomi og kultur.
Turen byder på uforglemmelige oplevelser i en af verdens mest berømte vinregioner og kombinerer luksus, tradition og smagsoplevelser på højeste niveau.
Prunier Manufacture
På turen besøger vi blandt andet det legendariske Prunier Manufacture, hvor vi får en rundvisning og fordyber os i historien bag deres fantastiske produkter.
Turen afsluttes med en eksklusiv champagne-middag i Prunier’s gæstehus ved Michelin kok Jeppe Foldager, som er tidligere sølvvinder af Bocouse d’or.
En oplevelse, der garanterer uforglemmelige smagsindtryk og en unik atmosfære.


Hotel
InterContinental Bordeaux – Le Grand Hotel
Vi skal bo på det prestigefyldte Intercontinental Bordeaux Le Grand, der er kendt som et af byens mest ikoniske og luksuriøse hoteller.
Hotellet ligger i hjertet af Bordeaux med udsigt til det smukke Place de la Comédie, Grand Théâtre, og det tilbyder en uovertruffen historie og moderne komfort.
Med sin klassiske arkitektur og tidløse charme byder Intercontinental Bordeaux Le Grand på en autentisk atmosfære, der er både storslået og indbydende.
Kort sagt – Det er uden tvivl det bedste sted at bo i Bordeaux.


Caviar Tour 2025
Program for turen
Dag 1
Fredag den 02. maj
• Besøg på vinslot og let anrettet frokost
• Check-in på Intercontinental Bordeaux Le Grand Hotel
• Middag på Restaurant La Tupia | LÁme du SudQuest á Bordeaux
Dag 2
Lørdag den 03. maj
• Rundvisning ved Prunier Manufacture af Laurent Sabeau
• Caviar præsentation
• Caviar og 10-retters champagne-frokost ved Michelin kok Jeppe Foldager i Prunier’s gæstehus
Dag 3
Søndag den 04. maj
• Check-ud og tak for denne gang
Information
Information om flybilletter
Fly tur/retur
Flybilletter er ikke inkluderet i prisen, og du er selv ansvarlig for at bestille dem. Hvis du vælger at køre derned, er vi selvfølgelig behjælpelig med parkering af din bil på hotellet.
Nedenfor er anbefalede flyafgange:
Fra København
02. maj 2025
SAS (SK 9823 & SK 9731) | CPH til BOD
• Afgang kl. 06:10 | Ankomst kl. 11:30
(Mellemlanding i Paris CDG | 2 t. 00 min.)
04. maj 2025
SAS (SK 6781 & SK 6607) | BOD til CPH
• Afgang kl. 11:50 | Ankomst kl. 15:45
(Mellemlanding i Amsterdam AMS | 0 t. 45 min.)
Fra Billund
02. maj 2025
Air France (AF1765 & AF7432) | BLL til BOD
• Afgang kl. 06:45 | Ankomst kl. 12:05
(Mellemlanding i Paris CDG | 1 t. 55 min.)
04. maj 2025
Air France (AF7431 & AF1264) | BOD til BLL
• Afgang kl. 10:40 | Ankomst kl. 16:25
(Mellemlanding i Paris CDG | 2 t. 35 min.)
Information om priser
Priser
Deltager (1 pers.) 02.-04. maj 2025
Pris 27.995 DKK + moms (34.993,75 DKK inkl. moms)
Ledsager i samme dobbeltværelse
Pris 25.995 DKK + moms (32.493,75 DKK inkl. moms)
Hvad er inkluderet i prisen?
• Overnatning fra den 02.-04. maj
• Morgenmad på hotellet
• Shuttle fra Bordeaux lufthavn til hotellet den 02. maj (hvis du flyver med en af de anbefalede afgange)
• Champagne-frokost ved Michelin kok Jeppe Foldager den 03. maj
• Middag den 03. maj efter aktiviteterne
• Deltagelse i de planlagte aktiviteter
• Shuttle til de forskellige aktiviteter
Hvad er ikke inkluderet i prisen?
• Shuttle retur til lufthavnen den 04. maj
• Forbrug på hotellet ud over morgenmad
Tilmelding
Sådan tilmelder du dig
Tilmeld dig turen i boksen nedenfor.
Skulle der opstå spørgsmål til turen eller til tilmeldingen, kan du med fordel skrive til Michelle Lottrup i kontaktboksen nedenfor.