11. juni 2024

Ferrari Tribute 1000 Miglia 2024

Ferrari Tribute 1000 Miglia 2024
Fortidens charme møder nutidens entusiasme

Mille Miglia blev afholdt første gang i 1927. Dengang gik ruten fra Brescia til Rom og tilbage igen. Løbet blev kørt i ét stræk, hvilket tilføjede en ekstra dimension af intensitet for racerkørerne, der turde prøve kræfter med det hårde løb. Det sidste regulære løb fandt sted i 1957, hvorefter Mille Miglia gik i dvale.

Omkring 20 år senere genopstod Mille Miglia, men denne gang som et orienteringsløb for historiske biler, og det har fortsat lige siden.

Ferrari har altid haft en særlig plads i Mille Miglias historie, idet en Ferrari har stået øverst på sejrsskamlen hele otte gange i løbets tidlige historie. Derfor afvikles der et såkaldt Ferrari Tribute-løb langs ruten, hvor Ferrari-entusiaster har mulighed for at køre med feltet i nyere Ferrari-modeller.

Langs hele ruten er tilskuere mødt op for at kigge, heppe og forevige de mange øjeblikke. Denne atmosfære skaber en unik stemning.

Mille Miglia fortsætter med at være en hyldest til bilhistorien og en begivenhed, der forener fortidens charme med nutidens entusiasme.

Information

Pris På forespørgsel
Dato Start: 11. juni 2024
Slut: 15. juni 2024
Sted Brescia/Rom, Italien

Vil du høre mere om eventet?

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Consent(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.