6. september 2022

Ascari Driving Experience

ASCARI DRIVING EXPERIENCE
EVENTEN OVER DEM ALLE

Formulas årlige tur til racerbanen Ascari, som ligger et stenkast fra Marbella i Spanien,
er blevet til årets højdepunkt for de mange deltagere – og det er ikke så underligt hvorfor. Traditionen tro byder Ascari Driving Experience på tre dage, som alle står i bilernes tegn, og vi tør godt love, at solen kommer til at skinne, og oktantallet til at være højt. Formula stiller med et yderst professionelt og sammentømret hold, som står klar til at skabe en unik oplevelse for et lille hold af deltagende kunder.

Arrangementet handler selvfølgelig om at give dig større erfaring bag rattet af dine køretøjer, men også om at nyde livet under sydens sol, hvilket der i dén grad bliver tid til. Det hele foregår dog ikke på racerbanen. Vi kører også et rally med start fra Ascari, som foregår rundt på de episke landeveje, der snor sig rundt i bjergområdet, og traditionen tro skal vi nok finde på et par overraskelser undervejs.

Formula overlader intet til tilfældighederne ved dette event, hvor der er tænkt på alt. Vi byder på fuld forplejning i den absolutte topklasse, service og håndtering af biler og racerbiler, hotel og selvfølgelig transferservice. Glæd jer. Det gør vi.

Information

Pris kr. 58.995,-
Dato Start: 6. september 2022
Slut: 9. september 2022
Sted Marbella, Spanien

Særligt

Ledsager: 9.995,- (uden køretøj i delt værelse)
Transport t/r pr. bil til Spanien: 29.995 kr.
Helikoptershuttle t/r til Ascari: 24.995 kr.
Transport til Spanien arrangeres selv.

Vil du høre mere om eventet?

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Consent(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.