1. september 2024

Cars’N’Coffee | Lyngby

Tilmeld dig her!
Cars’N’Coffee – Lyngby
Lækker kaffe og lækre biler

Et af de events, som tiltrækker flest mennesker er uden tvivl vores Cars’N’Coffee, som vi har afholdt i adskillige år med større og større succes. Eventet er åbent for alle, mens du skal tilmelde din bil, for at få mulighed for at vise den frem.

Hos Formula, vil vi gerne fokusere på at vise toppen af den danske bilpark, og derfor er det denne type af køretøjer, vi vil fokusere på, når vi udvælger i de tilmeldte køretøjer. Bilerne, der kommer gennem nåleøjet, bliver vist frem sammen med nogle af de ypperste køretøjer, Danmark har at byde på.

Som altid byder Formula på en kop gratis kaffe – både til de tilmeldte ejere, men i ligeså høj grad til alle tilskuerne. I både Lyngby og Vejle, vil det være muligt at tage et kig ind på værkstedet, mens man i Vejle også kan gå en runde i vores showroom samt MY GARAGE.

Så tag din familie eller bilven under armen, og glæd jer til at opleve nogle af de køretøjer, vi arbejder med til daglig hos Formula. De vil uden tvivl kunne fremtrylle gåsehud på underarmene af de fleste, der har blot en smule oktan i blodet.

Information

Pris Gratis
(Tilskuerregistrering ikke nødvendig)
Dato Start: 1. september 2024
Slut: 1. september 2024
Sted Lundtoftegårdsvej 10
2800 Kongens Lyngby

Særligt

Hold øje med hjemmesiden, når tilmeldingen åbner.
For at deltage er der et krav til, at bilen er i kategorien superbil eller sportsvogn.