5. maj 2024 - kl. 11:00

Cars’N’Coffee | Vejle

Tilmeld dig her!
Cars’N’Coffee – Vejle
Forår, kaffe og unikke biler i Vejle

Et af de events, som tiltrækker flest mennesker er uden tvivl vores Cars’N’Coffee, som vi har afholdt i adskillige år med større og større succes. Eventet er åbent for alle, mens du skal tilmelde din bil, for at få mulighed for at vise den frem.

Hos Formula, vil vi gerne fokusere på at vise toppen af den danske bilpark, og derfor er det denne type af køretøjer, vi vil fokusere på, når vi udvælger i de tilmeldte køretøjer. Bilerne, der kommer gennem nåleøjet, bliver vist frem sammen med nogle af de ypperste køretøjer, Danmark har at byde på.

Som altid byder Formula på en kop gratis kaffe – både til de tilmeldte ejere, men i ligeså høj grad til alle tilskuerne. I både Lyngby og Vejle, vil det være muligt at tage et kig ind på værkstedet, mens man i Vejle også kan gå en runde i vores showroom samt MY GARAGE.

Så tag din familie eller bilven under armen, og glæd jer til at opleve nogle af de køretøjer, vi arbejder med til daglig hos Formula. De vil uden tvivl kunne fremtrylle gåsehud på underarmene af de fleste, der har blot en smule oktan i blodet.

Information

Pris Gratis
(Tilskuerregistrering ikke nødvendig)
Dato Start: 5. maj 2024 - kl. 11:00
Slut: 5. maj 2024 - kl. 14:00
Sted Wittrupvej 1
7210 Vejle

Særligt

For at deltage er der et krav til, at bilen er i kategorien superbil eller sportsvogn.