Hele året

Ferrari Cavalcade 2024

Ferrari Cavalcade 2024
Dyrk entusiasmen

Er du interesseret i virkelig at mærke, hvad Ferrari handler om, bør du uden tvivl tage med til et af de tre årlige Cavalcade events. Det er her, du for alvor kommer tæt på Ferrari og ikke mindst mange af de entusiastiske ejere, der findes verden over.

I 2024 vil de tre Cavalcade-events blive afholdt i Italien og ikke mindst USA. Lad os starte med en introduktion til sidstnævnte: Du starter i Nashville d. 28. april, hvor der er linet et stærkt program om, hvor du både får mulighed for at køre og ikke mindst opleve en stribe lokale ting. Herefter bliver din bil transporteret til Miami, mens du kan hoppe på et privatfly til samme destination. I Miami afsluttes Cavalcade-eventet selvfølgelig på manér d. 3. maj.

I slutningen af juni rykker Cavalcade-eventet til Venedig, hvor det kører frem til 5. juli. Her bliver både tid til kørsel, og ikke mindst at nyde smukke Venedig.

Sidst men ikke mindst afholdes Cavalcade Classiche i september i Trieste, Italien. Som navnet antyder, vil der her være fokus på de klassiske modeller.

Information

Pris På forespørgsel
Dato Hele året
Sted 28. april - 02. maj 2024, Nashville / Miami

30. juni - 05. juli 2024, Venedig

18. - 22. september, Trieste

Særligt

Kun for særligt inviterede.

Vil du høre mere om eventet?

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Consent(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.