1. oktober 2024

Ferrari Legacy Tour 2024

Ferrari Legacy Tour 2024
Vi fejrer legenden 288 GTO

I 2023 inviterede Ferrari til en såkaldt Legacy Tour for de heldige ejere, som har en F40 stående i garagen. I løbet af tre dage blev der kørt i fælles flok rundt i Italien. Deltagerne fik mulighed for at møde andre ligesindede og ikke mindst blive klogere på alt om F40.

I Ferrari-kredse taler man ofte om “The Big Five”, som er topmodellerne fra nutidens LaFerrari til fortidens Enzo, F50, F40 og sidst men ikke mindst 288 GTO – modellen, der startede det hele. Og det er denne, vi skal fejre i år med en ny Legacy Tour.

Du har nok gættet, hvad det kræver, at komme med? Jep, én af de blot 272 producerede 288 GTO. Til gengæld får du så en af de oplevelser, du kommer til at huske resten af livet. For hvornår har du sidst haft muligheden for blot at se to af dem sammen? Forestil dig så en hel række af 288 GTO.

Eventet kommer til at strække sig over tre dage, og vil blive en køretur rundt i Italien. Vi lover masser af køretid dog afbrudt af kulturelle indlæg og ikke mindst nogle gode pauser til mad og drikke.

Information

Pris På forespørgsel
Dato Start: 1. oktober 2024
Slut: 1. oktober 2024
Sted Italien

Særligt

Kun for særligt inviterede

Vil du høre mere om eventet?

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.