10. oktober 2024

Ferrari Tribute Targa Florio 2024

Ferrari Tribute Targa Florio 2024
Løbet hvor kun de stærkeste overlevede

Targa Florio har en helt særlig plads i de fleste italieneres hjerter. Det er et gadeløb på den italienske ø Sicilien, som blev kørt for første gang i 1906. Siden starten har det været en sand styrkeprøve, hvor kun de bedste og stærkeste racerkørere endte på podiet. Lavede du fejl, var der kontant afregning.

I nutidens Targa Florio er sikkerheden forbedret. Det betyder dog ikke, at adrenalinen er forsvundet, når du sidder bag rattet. Den stiger i rask tempo, når du ser det imponerende antal italienere, der er mødt op langs vejene.

Ønsker du at deltage, er der tre klasser, du kan vælge imellem: Classica, for biler produceret frem til 1977. Legend, for biler produceret fra 1978 til 1990. Den nyeste klasse er Gran Turismo, der omfatter GT-biler produceret fra 1991 og frem.

På grund af Ferraris nære forbindelse til Targa Florio er der mulighed for at deltage i en ekstra Ferrari Tribute-klasse. Eneste krav er, at du deltager i en Ferrari fra 1991 og frem. En unik mulighed for at opleve Ferraris arv, når du deltager i dette legendariske løb

Information

Pris På forespørgsel
Dato Start: 10. oktober 2024
Slut: 13. oktober 2024
Sted Palermo, Italien

Vil du høre mere om eventet?

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Consent(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.