18. oktober 2024

Finali Mondiali 2024

Finali Mondiali 2024
Oplev Ferrari-ånden for fuld skrue

Årets højdepunkt er utvivlsomt Finali Mondiali som i 2024 afholdes på Imola i Italien. Det er den årlige verdensfinale hvor alle årets racerserier afgøres med et sidste løb. Det er også her, du får en unik mulighed for at komme helt tæt på FXX-bilerne, tidligere F1-biler og måske endda selv deltage i Ferrari Challenge-serien.

Arrangementet strækker sig over flere dage, og hvis du trænger til en pause fra racerløbene, præsenterer Ferrari også en imponerende lineup af deres nyeste modeller, som du får mulighed for at komme helt tæt på. Men de historiske modeller får også deres velfortjente opmærksomhed. Fabrikken medbringer en imponerende samling af biler og racerbiler, der stadig pryder drengeværelser verden over.

Formula Racing er naturligvis repræsenteret i stor stil ved dette event, hvilket åbner unikke muligheder for dig. Vores Teamchef, Allan Jørgensen, står klar til at guide dig rundt i hjertet af pitgaragerne. Med årtiers erfaring inden for motorsport vil Allan med sikkerhed berige dig med sin dybdegående indsigt.

Information

Pris På forespørgsel
Dato Start: 18. oktober 2024
Slut: 20. oktober 2024
Sted Imola, Italien

Særligt

Du skal være kunde i Formula for at deltage på turen.

Vil du høre mere om eventet?

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Consent(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.