13. marts 2022 - kl. 12:00

FORMULA ON ICE

Tilmeld her
FORMULA ON ICE
Hingste kan også godt li’ sne

Vil du gerne have en exceptionel oplevelse med dig i bagagen, skal du med på vores nye arrangement kaldet Formula On Ice! Vi tør allerede godt love, at det bliver koldt, fedt, og helt sikkert kommer til at gå sidelæns.

Fra København sætter vi kursen mod Finland, hvor temperaturerne er så lave, at søerne er stivfrosne. Altså vi taler en istykkelse på mellem 60-70 cm!?! I nærheden af byen Ivalo ligger et større testcenter, som normalt bruges til at udvikle vinterdæk. Det er her, vi skal ind, og vi medbringer selvfølgelig en stribe hingste, som bliver iklædt pigdæk, så der er bare en smule greb. Herefter gælder det om at køre ud på en stribe forskellige snebaner og se, hvor længe du kan holde udskridningen.

Oveni det skal vi selvfølgelig have noget lækker mad, bo på et yderst spektakulært hotel, hvorfra vi også håber, at du kan opleve Nordlyset med dine egne øjne. Med Formula On Ice får du ikke bare en ekstraordinær biloplevelse – du får også en unik rejseoplevelse, hvor vi også skal prøve kræfter med andre former for transportmidler når vi f.eks. skal på snescootersafari i fuld fart.

Information

Pris DKK 39.995,-
(1 plads tilbage)
Dato Start: 13. marts 2022 - kl. 12:00
Slut: 15. marts 2022 - kl. 12:00
Sted Finland

Særligt

Yderst begrænset antal pladser, så book i god tid. Transport til Finland arrangeres selv.