Ferrari Nordic Meet 2022

Helsingør - 10. & 11. juni kl. 09:30

Er man bilentusiast med forkærlighed for italienske sportsvogne, venter der én på opleveren, når Ferrari Owners Club Denmark er vært for de nordiske Ferrari-klubbers årlige Nordic Meet den 10.-11. juni i Helsingør. Her samles mere end 180 biler fra både Danmark, Norge, Sverige og Finland – og festen er åben for offentligheden.

De mange eksotiske biler vil nemlig kunne opleves helt tæt på. Først fredag den 10. juni mellem klokken 14.00 og 16.00 ved Kulturværftet – og så til den helt store oplevelse lørdag den 11. juni, hvor samtlige biler kører kortegekørsel gennem Helsingørs historiske bymidte fra klokken 9.30 og fortsætter videre gennem havnebyerne Hellebæk og Hornbæk.

– Vi er enormt stolte over at kunne samle det største antal Ferrarier nogensinde på ét sted i Norden, og vi glæder os til at dele vores begejstring med en masse andre bilentusiaster. Ferrari er meget mere end biler, det er lidenskab, entusiasme og en helt særlig grad af bilkultur, som binder entusiaster sammen på kryds og tværs af nationaliteter, samfundslag og aldersgrupper. Vi er utroligt glade og ydmyge over for at få lov til at dele vores fascination, og vi glæder os til at møde de forhåbentlig mange glade bilentusiaster, som møder op i Helsingør for at hylde passionen sammen med os, lyder det fra præsident for Ferrari Owners Club Denmark, Joachim Holm.

Du er inviteret

Se ruten herunder

Oplev Nordens største Ferrari-event i Helsingør d. 11. juni. Vi deler flag ud i Stengade (gågaden) fra kl. 09:00. Bilerne kører i grupper a’ 30 Ferrari ad gangen, og første gruppe sendes afsted kl. 09:30 gennem Stengade (gågaden) i Helsingør. Se tidsplan herunder.


09:30
Afgang fra Marienlyst Strandhotel
09:35
Igennem Stengade (gågaden) i Helsingør
09:45
Hellebæk by
09:50
Hornbæk by
09:55
Bistrup
10:00
Horserød/Nygård
10:05
Rundkørsel v. Kongevejen
Se ruten hér