GranTurismo Folgore
Den fuldelektriske coupé fra ikoniske Maserati

Den fuldelektriske Maserati GranTurismo har tilnavnet Folgore. Med den betegnelse monteret får du en elektrisk GT-bil med en 800 volt batteripakke. I samarbejde med tre elmotorer, som er udviklet i tæt samarbejde med det kommende Maserati Formula E-team, sender 761 hk ned i asfalten. Bruger du dem alle, rammer du 100 km/t på blot 2,7 sekunder.

Den fuldt elektriske GranTurismo er første skridt i mærkets elektriske fremtid. Og det er den model, du her skal blive meget klogere på.

Den nye fremtid
Din elektriske rejse starter nu

GranTurismo Folgore er den første elektriske Maserati, der rammer gaden. Modellen er en vigtig brik i mærkets fremtid. Allerede i år 2030 vil Maserati have et fuldt elektrisk modelprogram – første skridt i den rejse er GranTurismo Folgore. Bilen er udviklet med en “Zero Compromise”-tilgang. Det betyder, at man har hævet barren for, hvor meget sjæl man kan klemme ind i en elektrisk bil.


En Maserati har, siden mærket blev stiftet i 1914, handlet om at frembringe følelser til chaufføren – og ikke mindst de personer, der iagttager dig i gadebilledet. Det er lige præcis disse følelser, GranTurismo Folgore stadig taler til. 

Er du interesseret i at få din egen Maserati GranTurismo Folgore hjem i garagen?
Kontantpris
Pris inkl. afgift og moms: 2.180.000 kr.
Flexleasing
Mdl. ydelse: 24.995 kr. (inkl. moms og forsikring)
Førstegangsbetaling: 319.112 kr. (inkl. moms)
Performance
ELBIL MED FØLELSER

Folgore er det italienske ord for lyn, og det er en meget passende betegnelse at sætte på et køretøj, som rammer 100 km/t på blot 2,7 sekunder. Holder du på, stopper festen først, når du rammer topfarten på 325 km/t.

Bilens opbygning, hvor batterierne ligger i en T-form lavt i bilen, gør også, at den har en perfekt vægtfordeling samtidig med et meget lavt tyngdepunkt. Det er lige netop de to ting, der er med til at gøre dette til en ægte “Drivers Car” – og dermed også en ægte Maserati.

Rækkevidde
KØR ELEKTRISK SPORTSVOGN HVER DAG

GranTurismo Folgore er udstyret med et elektrisk kredsløb på 800 volt, hvilket gør dig i stand til at oplade bilen lynhurtigt. Det betyder, at man kan lynlade op til 100 WLTP-km rækkevidde på blot fem minutter. Vil du lade fra 20-80 pct. kan dette gøres på ned til 18 minutter.

WLTP-rækkevidden er opgivet til 450 km. GranTurismo Folgore er også udstyret med fire forskellige køreprogrammer. Flere af dem er skabt til at give dig den mest dynamiske køreoplevelse, mens “Max Range” i stedet er udviklet for at kunne fragte dig så langt som muligt på en enkelt opladning.

Maserati GranTurismo Folgore

Står klar i Lyngby

Kig gerne forbi vores showroom i Lyngby, hvor den nye GranTurismo Folgore allerede står klar. Det er selvfølgelig også muligt at booke en prøvetur, hvis man er interesseret i køb eller leasing af den nye fuldelektriske model. Tag kontakt til Sebastian herunder.

Maserati på lager