8. marts 2022

Velkommen til Formula | Mathias Bech er ny mand i Ferrari-salgsafdelingen

FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV…

I min familie har vi altid været biltossede, nok især min far og jeg. Der blev ofte skiftet ud i carporten, da min fars passion for italienske biler var, og stadig er stor. Mine forældre havde i mange år forskellige Alfa’er. Min første bilkærlighed var også en italiensk bil. En Alfa Romeo GT – fantastisk bil. Mine forældre købte den faktisk lige inden jeg fik kørekort. Det var to lange måneder før kortet var i hus, hvor jeg nød at dreje nøglen og sidde bag rattet ude i carporten.

Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle ende i bilbranchen. Jeg havde en drøm om at blive ejendomsmægler og startede på HHX. Når jeg ikke gik i skole, arbejdede jeg bla. hos en brugtvognsforhandler, hvor jeg tog imod kunder og sendte dem på prøveture. Skæbnen ville dog, at efter min studentereksamen, kom en salgschef fra Volvo og prikkede mig på skulderen. Pludselig var jeg havnet i bilbranchen, og her har jeg været de sidste 10 år godt og vel.

Nu glemte jeg helt den grundlæggende info… Jeg er 31 år, familiefar til tre skønne unger. Vi elsker at bruge vores familietid på at rejse og opleve verden, smage på forskellige kulturer og opleve nye ting. Vi er er alle konkurrencemennesker til fingerspidserne. Jeg elsker at være aktiv, løbe, spille golf og det der nymoderne paddeltennis 😉
Om søndagen står den selvfølgelig på F1 med familien.

HVORFOR FORMULA?

For mig har de mærker og kerneværdier, Formula repræsenterer, altid været noget, jeg kunne identificere mig med. Vores mærker hos Formula, er noget af det ypperste du kan opnå i bilbranchen, hvis du spørger mig. Så jeg er meget beæret over at være blevet en del af Formula-familien. Jeg har savnet nogle at dele den store passion, jeg selv besidder med, det må man sige, at der i den grad er her.

En klog mand sagde en gang ”You can’t describe passion, you can only live it’’

Sammen om passionen rammer egentlig hovedet på sømmet.
Om det bliver i forretningen, på trackdays eller på en tur til fabrikken – så glæder jeg mig.

HVAD SER DU FREM TIL?

Jeg elsker at skabe drømme og dyrke passionen. Her har jeg muligheden. Jeg kan sammen med alle vores fantastiske kunder gøre drømme til virkelighed. Jeg ser endvidere frem til at skabe nogle langvarige relationer til vores venner af huset. “Sammen om passionen” rammer egentlig hovedet på sømmet. Vi skal dyrke den (læs: passionen) sammen, kollegaer, kunder og venner. Om det bliver i forretningen, på trackdays eller på en tur til fabrikken – så glæder jeg mig helt vildt.

EN SIDSTE TING… DRØMMEBILEN?

Drømmebilen? Jeg kan da ikke kun vælge én…

På mit drengeværelse hang der to plakater, en Ferrari F40 og en F50 – de vil altid være drømmebiler for mig. Jeg synes en F40 er en af de absolut fedeste biler i verden – hvilket jeg nok ikke er ene om. Skal jeg absolut vælge én bil som min drømmebil, ville jeg nok vælge en Ferrari 250 GTO. Jeg synes det er én af de smukkeste biler der nogensinde er produceret – og så har den ovenikøbet en fantastisk historie.

Jeg glæder mig til at møde alle eksisterende, nye og kommende kunder.
I kan fange mig på tlf. 53555243 eller mob@formulaauto.dk

Vi ses snart 🙂