19. september 2022

Mød Formula | Sara Karlsgaard

Mekanikerlærling med drøm om F1

Sara Brabrand Karlsgaard, 22, er ny mekanikerlærling ved Formula Automobile. Drømmen er på sigt at havne i F1 – og det har vi taget en lille snak om.

Min professionelle drøm er at gøre en forskel, som kan ses på racerbanen.

FORTÆL OS LIDT OM DIG SELV…

Mit navn er Sara Brabrand Karlsgaard, jeg er 22 år gammel, er i gang med erhvervsuddannelsen EUX som personvognsmekaniker, og har æren af at stå i lære hos Formula Automobile, hvor at jeg hver dag rykker et skridt tættere mod min drøm om at arbejde i Formel 1.

HVORFOR FORMULA?

Formula har nogle værdier, som jeg kan identificere mig med. Det er én stor passioneret familie, som er skabt med positiv energi. Så nu skal den bogstaveligtalt bare have fuld skrue – og en mulighed jeg er blevet givet, som jeg vil forsøge at give tifoldigt tilbage. 

HVAD SER DU FREM TIL OG HVOR ER DU OM 10 ÅR?

Jeg ser frem til en lærerig fremtid hos Formula, hvor jeg håber på at kunne bidrage med en masse gåpåmod og evner. 

 

Min professionelle drøm er at gøre en forskel, som kan ses på racerbanen.

Om 10 år ser I mig i paddocken på Imola, måske med en stejlende hingst på brystet af min overalls, skrue for et Formel 1-team og forhåbentlig gøre Formula stolte.

EN SIDSTE TING… DRØMMEBILEN?

Den bil der har gjort størst indtryk på mig er Ferrari 812 Competizione. En tur i den, mærke dens høje ydelse og jeg var solgt. Derefter at poppe motorhjelmen og kigge nærmere på mekanikken – så var der ingen tvivl om, at der står mit navn på den model.