12. april 2024

Nye roller i Formula Automobile

Vi har nogle fantastiske nyheder, vi gerne vil dele med jer!

Det er ingen hemmelighed, at Formula er i konstant udvikling både i ind- og udland, og derfor vil vi nu løfte sløret for et par spændende ændringer, der kommer til at styrke vores strategi og ikke mindst vores fremtidige vækst.

Jesper Viskum Schak, som de fleste af jer kender, skal fremadrettet fokusere på rollen som Group CEO i Formula Holding. Det betyder, at Jesper skal lede vores voksende koncern og koncentrere sig om at øge væksten på tværs af vores selskaber. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Jespers ekspertise, grundighed og lederskab vil give os mulighed for at sætte os endnu stærkere på verdenskortet.

Jeg er både stolt og beæret over at have fået dette ansvar betroet til mig

- Bjarke Hansen

“Lige siden jeg startede hos Formula, har vi altid holdt fokus på at udvikle os – en mission vi aldrig har afveget fra. Derfor er jeg både stolt over og spændt på nu at fokusere på Formula i et større perspektiv. Jeg kommer stadig til at være meget i huset i Lyngby, men da mange af opgaverne kigger udad, har vi brug for én til at holde fokus på bolden i Formulas danske univers,” fastslår Jesper Viskum Schak.

Mød Bjarke!

Ændringen betyder, at en ny stilling som General Manager for Formula Automobile bliver oprettet, og personen til at indtage denne betroede post bliver Bjarke Hansen. Flere af jer har allerede stiftet bekendtskab med ham i kraft af sin stilling som Salgschef i Formula Leasing.

“Selv om jeg kun har været hos Formula i relativt kort tid, føler jeg mig allerede som en del af familien, og jeg er både stolt og beæret over at have fået dette ansvar betroet til mig. Jeg er vild med udfordringer, og ser derfor utroligt meget frem til det nye setup, og ikke mindst at blive en del af de mange spændende fremtidsplaner hos Formula Automobile.” fortæller Bjarke Hansen.

 

Ændringerne træder i kraft d. 1 maj

Bjarke Hansen indtager titlen som General Manager i Formula Automobile fra 1. maj 2024, hvor også Jesper får sit nye ansvarsområde som Group CEO: “Jeg er virkelig glad og tryg ved, at Bjarke overtager ansvaret for driften af Formula Automobile i Danmark. Selvom mit fokus ændres, vil jeg heldigvis stadig være med til mange af vores events og ikke mindst fortsætte den tætte kontakt med vores kunder, som er en af kerneværdierne i Formula,” slutter Jesper.